Szűrés

A(z) CES 2020 kulcsszót tartalmazó cikkek

Az LG és a Luxoft piacvezető megoldássá fejleszti a webOS Auto platformot

2020. január 13. -

Az LG Electronics (LG) és a Luxoft — a DXC Technology leányvállalata — a jövőben közösen fejlesztik és terjesztik ki a webOS Auto platformot a gyártásra kész rendszerek számára.

Tovább

Következő generációs IT megoldások a HP-tól az élet minden területén

2020. január 12. -

A HP Las Vegas-i a Szórakoztatóelektronikai Kiállításon (Consumer Electronics Show – CES) mutatta be legújabb PC-it, kijelzőit és kiegészítőit. A vállalat termékinnovációs megoldásai lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy teljeskörű védelemmel dolgozzanak vagy hozzanak létre tartalmakat bárhol, könnyedén kapcsoljanak össze különböző eszközöket és képviseljék a személyes értékeiket a világ első óceánból kinyert műanyagokból készült notebookjával és a hozzá tartozó tokkal.

Tovább

Egyszerű ajtónyitás a Continental megoldásával

2020. január 12. -

A Continental technológiai vállalat hiánypótló alkalmazással gazdagítja az autóipari szenzorok portfólióját az újonnan fejlesztett érintkezés-érzékelő rendszerének (Contact Sensor System – CoSSy) segítségével. A rendszer észleli az alacsony sebességű érintkezést a jármű és egy személy, vagy a jármű és egy tárgy között. A Continental a Consumer Electronics Show (CES) kiállításon mutatta be, hogy a CoSSy hogyan teszi még biztonságosabbá az automata parkolást. 

Tovább

Hollywoodi képminőség még a legvilágosabb nappalikban is

2020. január 11. -

A Panasonic bejelentette az egyedi Panasonic hardverfejlesztéseket tartalmazó Master HDR OLED Professional Edition panellel rendelkező HZ2000 televíziót, amely 65 és 55 hüvelykes képátmérővel kapható. A legjobb hollywoodi színszakértő által hangolt új panel páratlan színhűséget és jelentősen megnövelt csúcs és átlag fényerőszintet kínál.

Tovább